Trenger du nytt ulltøy. Hvorfor ikke støtte Drammen svømmeklubb samtidig.

Drammen svømmeklubb har inngått avtale med Ullmax om salg av markedts beste ullprodukter.

For Drammen Svømmeklubb er salg av Ullmax produkter en svært viktig inntektskilde. Erfaringer fra andre klubber gjennom flere år, er at dette er en svært takknemlig form for dugnad ved at det er lettsolgte produkter av svært høy kvalitet til en meget konkurransedyktig pris.

Gjennom disse rutebeskrivelsene forsøker vi å tilrettelegge for et mest mulig strømlinjeformet salg.

Trenger du hjelp med ullmax ta kontakt med Kristin Bjørøen

e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gi din støtte til DRAMMEN SVØMMEKLUBB.

Stott-oss med din Grasrotandel

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som spiller kan velge en  forening som du ønsker å støtte med - din grasrot andel.

Vi oppfordrer deg til å støtte oss i DRAMMEN SVØMMEKLUBB.

Les mer her. Grasrotandelen

Eller last ned strekkode som du kan ta med til din spillekommisjonær. Strekkode