Velkommen til Masters-bloggen til DSK!

HURRA!! Klubben vår har fått nye hjemmesider med egen mastersblogg/side, hvor vi kan legge ut små og store nyheter, kommende stevner, treningstips, resultater, og selvfølgelig bilder.

Vi håper etterhvert å se flere svømmere på masterstreningene våre, enten det gjelder den dedikerte timen vi har på torsdager mellom 19.00-20.00 (langbane), eller morgentreningene.

Gruppen vår består av svømmere fra ca 20 - ca 70 år, med høyst varierende ambisjoner. For flere er trivselen ved å ha en sunn og aktiv livstil uten å tenke konkurranse drivkraften bak svømmingen, mens andre deltar i internasjonale mesterskap som Nordisk, Master-EM /VM og hevder seg ok.

Målet med mastersvømming er uansett trivsel, hygge, og en aktiv og sunn livstil. Det sosiale teller også mye i mastersammenheng, noe som fører til at vi innimellom møtes til en matbil enten uten "på byen" eller hjemme hos en av oss.

I dag trener de fleste av de aktive mastersvømmeren om morgenen, men enkelte føker treningene til A-partiet på kveldstid når det passer.

FULL UTTELLING: Randi Larsen tok fem medaljer under Masters-EM i Jalta, Ukraina i september 2011. foto. Linn Krogh Hansen.

2-mestvinnende norske deltaker varrandi larsen fra drammen med tre bronse og to slv