DSKs tre masters-jenter Randi Larsen, Camilla Borgersen og Linn Hansen deltok i helgens nordiske mesterskap i Borås. DSK sto for tilsammen fem medaljer under nordisk mesterskap ( NoM)i Borås i helgen. Randi Larsen vant fire øvelser i klassen 65-69 år; 100 og 800 fri og 100 og 200 bryst, mens Camilla Borgersen tok sølv på 200 bryst i klassen 40-44 år. NoM arrangeres hvert år i oktober. I år gikk det på langbane sammen med det svenske mastersmesterskapet på langbane. Neste år står Island for tur.

randi larsen- camilla borgersen- linn hansen

Årets Masters-VM gikk i Riccione i Italia i midten av juni, med nærmere 13.000 deltakere. Dette er noe deltakerrekord! Linn, Camilla og Randi deltok fra Drammen. Det ble flere perosnlige rekorder og norske langbanerekorder. Plasseringsmessig var det Randi som gjorde det best, med flere topp-ti-plasseringer. I VM får de ti beste i hver øvelse/klasse medalje. VM går annet hvert år, og alternerer med EM. Begge går på langbane.

Randi Larsen  VM 2012

Denne oppdateringen kom nok litt vel sent, men bedre sent enn aldri...:)

HURRA!! Klubben vår har fått nye hjemmesider med egen mastersblogg/side, hvor vi kan legge ut små og store nyheter, kommende stevner, treningstips, resultater, og selvfølgelig bilder.

Vi håper etterhvert å se flere svømmere på masterstreningene våre, enten det gjelder den dedikerte timen vi har på torsdager mellom 19.00-20.00 (langbane), eller morgentreningene.

Gruppen vår består av svømmere fra ca 20 - ca 70 år, med høyst varierende ambisjoner. For flere er trivselen ved å ha en sunn og aktiv livstil uten å tenke konkurranse drivkraften bak svømmingen, mens andre deltar i internasjonale mesterskap som Nordisk, Master-EM /VM og hevder seg ok.

Målet med mastersvømming er uansett trivsel, hygge, og en aktiv og sunn livstil. Det sosiale teller også mye i mastersammenheng, noe som fører til at vi innimellom møtes til en matbil enten uten "på byen" eller hjemme hos en av oss.

I dag trener de fleste av de aktive mastersvømmeren om morgenen, men enkelte føker treningene til A-partiet på kveldstid når det passer.

FULL UTTELLING: Randi Larsen tok fem medaljer under Masters-EM i Jalta, Ukraina i september 2011. foto. Linn Krogh Hansen.

2-mestvinnende norske deltaker varrandi larsen fra drammen med tre bronse og to slv

Randi Larsen, Camilla Borgersen og Linn Krogh Hansen møttes i kveld hjemme hos Randi for ost og kjeks, og felles påmelding til Nordisk mastersmesterskap i Borås5.-6. oktober. Med oss var også Liers Linn Løvoll Aker.

Nordisk-samling for masters hos Randi 10.sept