Svømmekurs

Svømmekurs med Drammen Svømmeklubb i Drammensbadet

Drammen Svømmeklubb tilbyr svømmekurs for barn fra 4 år og eldre i kursbassenget på Drammensbadet.

Vi har dyktige instruktører som tidligere har vært svømmere, med godt innhold samt gode referanser fra tidligere kursdeltakere. Vi har inntil 5 barn pr instruktør !

Kan du svømme på dypet kan vi også tilby videre opplæring og trening i vår rekruttavdeling. Her kan barna ta ferdighetsmerkene Selmerket, Sjøløve, Delfin og Hai.

Drammen Svømmeklubb arrangerer 8 ulike kursprogrammene som er i den nasjonale planen for svømmeopplæring, under Norges svømmeskole. Les mer om Norges svømmeskole her.

For alle kurstyper finner dere mer informasjon under "oversikt over svømmekursene", nederst på siden.

Påmelding finner du på: www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=60 ,

Spørsmål? Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. evn. mobil kursansvarlig 90822115

Klikk på linkene under for mer informasjon:

Neste kursrunde

Oversikt over svømmekursene