MO logo

Drammen svømmeklubb og Lier svømmeklubb ønsker velkommen til Marienlyst open 2017

I år kommer mer enn 500 svømmere, og totalt skal det gjennomføres over 2500 starter i løpet av disse 3 dagene.

Vi ønsker lykke til.

NB! viktig info vedr. parkering se praktisk info her.

ÅRSMØTE TORSDAG 16. MARS 2017 KL.18.30

Drammen svømmeklubb innkaller herved til Årsmøte torsdag 16.mars kl. 1830. Årsmøtet finner sted i 3.etasje på Drammensbadet (det store møterommet).

Møtet er åpent for alle, vi ønsker at så mange som mulig møter opp for å være med å påvirke driften i klubben vår. Men for å ha stemmerett må man være medlem av klubben; man må ha betalt kontingent for 2016, evt. for 2017 innen 15.03.2017. Det er personlig medlemskap, man kan ikke benytte fullmakt på årsmøtet.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet sendes enten pr mail til "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."  evt pr post til Drammen svømmeklubb, Pb 2090, 3003 DRAMMEN. Dette må være oss i hende senest 14 dager før årsmøtet.

Saksliste Årsmøte

1. Godkjenne de stemmeberettigede
  2. Godkjenne innkalling, saksliste og forretningsorden
  3. Velge dirigent, referent samt 2 representanter til å underskrive protokoll
  4. Behandle årsmeldingen 2016
  5. Godkjenne revisorer for 2016 regnskapet
  6. Behandle revidert regnskap 2016
  7. Behandle innkomne forslag og saker
  8. Medlemskontingent
  9. Budsjett 2016
  10. Behandle organisasjonsplan for DSK
  11. Valg av styre
  12. Valg av valgkomité

Fullstendig saksliste med sakspapirer, regnskap & budsjett legges ut på nettsiden vår www.drammensvommeklubb.no senest en uke før årsmøtet.

Velkommen til årsmøte

Styret i Drammen Svømmeklubb