Påmelding til stevner

Rutiner for påmelding til stevner i DSK

Dette er klubbens rutiner for hvordan du melder på svømmere til stevne, og for å unngå unødvendig ekstraarbeid er det viktige at foreldre og svømmere følger disse.

• Oppmann/foreldrekontakt sender ut invitasjon med intern svarfrist til sine grupper. Svømmere/foreldre diskuterer hva svømmer ønsker å svømme og sender tilbake til trener god tid innen fristens utløp.

• Stevner som klubben skal delta på står på klubbens nettside «Årshjul».
    • Dere får invitasjon til stevner som står oppført i Årshjulet.
  • Trener ser gjennom ønsker og gjør evt. justeringer.

• B/C gruppa

• Trener har siste ord på hva svømmer bør delta på og sender inn samlet påmelding fra sin gruppe til oppmann innen intern påmeldingsfrist.
      • Om du ikke er enig med trenerens avgjørelse kan du diskutere med treneren evt. få en begrunnelse fra treneren.
      • Treneren kjenner utøveren best i sammenheng fysikk, utholdenhet, etc.
    • A gruppa

• Utøverne drøfter ønskene sine med trener, så sender utøverne påmelding til oppmann innen intern påmeldingsfrist.
  • Oppmann samler alle påmeldinger fra klubben og sender et utkast før fristens utløp til trenere og foreldrekontakt, som sender videre til foreldre. Deretter sender oppmann påmeldingen til arrangør.

• Når trenere/foreldre oppdager feil skal det meldes til oppmann med en gang. Oppmann tar kontakt med arrangør for å ordne opp i dette som talsmann for klubben.

• Foreldre skal ikke ta kontakt med arrangør for endringer, påmeldinger eller etteranmeldinger. Det skal alltid gå via trener/oppmann. På stevnedagen: Ta kontakt med lagleder.

• Påmeldinger er bindende. Strykning etter utgått påmeldingsfrist er mulig, men startkontingent må betales uansett. Unntak er ved sykdom eller eksamen (når utøveren blir tatt ut til eksamen etter påmeldingsfrist).

• Påmelding til stevner som ikke står i Årshjul/terminliste (gjelder primært A gruppa)

•  Oppmann sender ikke ut invitasjon uten oppfordring fra trener. Utøverne og trener snakker sammen om ønsket stevne og øvelser, så sier utøverne fra om det aktuelle stevnet til oppmann samt påmeldinger.

• Påmeldinger må sendes til oppmann minst 2 dager før fristens utløp hvis oppmann ikke har satt opp annen frist.

• Invitasjon til stevner kan lastes ned fra  medley.no - velg Terminliste - velg År/måned og klikk på søk. Når du finner det aktuelt stevnet klikk på «Innb.» (3. kolonne fra høyre) så får du opp innbydelsen. Hvis dette mangler er ikke innbydelsen lagt ut enda. Om dere har problem med nedlastingen, send mail til oppmann om ønsket stevneinnbydelse.

• C-gruppe svømmere som ønsker å delta i approberte stevner.

• Hvis det er første gang barnet ønsker å delta i approberte stevner, snakk med treneren om ønsket, så sender du info til foreldrekontakt for rekrutt og oppmann.

• Mailen skal inneholde barnets fullstendig navn og fødselsdato, Si også fra om barnet har lisens for inneværende år eller ikke.

• Uten gyldig lisens kan ikke barnet delta på approberte stevner.

• NB! lisensen må betales av foreldre før stevnestart. Oppmann legger foreldrenes mailadresse i adresseboken og sender heretter ut invitasjon til approberte stevner. Snakk med treneren og bli enige om øvelser først før påmeldingen sendes direkte til oppmann for A gruppa.

• Vi ønsker å ha en samlet svømmegruppe på utvalgte rekruttstevner.

• Dersom C-svømmere ønsker å delta på rekruttstevner utenom Årshjul/terminlisten så snakk med treneren om eventuell stevnedeltakelse, men bare på stevner som ikke arrangeres samtidig med stevner i DSKs terminliste.

Mailadresser per des.2016:

Oppmann for C gruppa: Brit Hveding  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foreldrekontakt for B gruppa: Aina Olaussen   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oppmann for A gruppa: Kjersti Heggehougen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tomasz Sobek trener for B/C gruppa primært:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ronny Skaalien hovedtrener – trener for A gruppa primært:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre viktige ting:

• Stevnekontingent og andre utgifter knyttet til stevner (f.eks. overnatting, mat, etc.) blir etterfakturert kvartalsvis til hver enkelt.
  • Klubbklær: klubben selger ikke klubbklær. Klærne kan bestilles hos Sport1(Trisport) ved Gulskogen senter. Der kan du velge sortiment og prøve riktig størrelse, bestille trykk med riktig navn og klubblogo.
  • Oppfordring til foreldre: bli medlem i DSK! Årsmøtet er klubbens øverste organ og avholdes i mars. For å være stemmeberettiget på årsmøtet, må en være medlem og over 15 år. Vi oppfordrer alle foreldre til å bli medlem slik at flest mulig kan bli med på å påvirke klubbens drift, fremtid, utvikling, fremme dine ideer og å gjøre klubben bedre for barna.

Litt om begrepene:

Terminliste og stevner:

Terminliste

Hvert år utarbeides en terminliste over alle klubbens aktiviteter. Denne kan du finne på www.drammensvommeklubb.no  / Årshjul, men den blir også sendt ut på e-post fra oppmann/foreldrekontakt – sett av stevnedagene i kalenderen med en gang.

Lær mer om stevner her : Informasjon om konkurranser og stevnetyper

Lisens

Merk: det er Drammen Svømmeklubb som ordner opp med lisens, betalingsblankett blir sendt ut til foreldrene for betaling. De som har ikke lisens fra før må sende melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Mer informasjon om lisen og forsikring på svomming.no : Lisens 2017 på NSF's sider